KAZNENO DJELO

Uhićen Petrinjac zbog nasilja nad roditeljima i prijetnje

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Uhićen Petrinjac zbog nasilja nad roditeljima i prijetnje
16.06.2021.
u 16:01
Državno odvjetništvo  je predložilo da se osumnjičeniku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na žrtve kao svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela ili počinjenja težeg
Pogledaj originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku je ispitalo hrvatskog državljanina (1972.) zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nasilja u obitelji te prijetnje.

Postoji osnovana sumnja da je 49-godišnjak od početka 2016. godine do 12. lipnja 2021., u obiteljskoj kući na području Petrinje, u više navrata, protivno odredbama Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, počinio kaznena djela nasilja u obitelji na štetu svoje majke (hrvatska državljanka, 1942.) i oca (hrvatski državljanin, 1935.). Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 49-godišnjak 12. lipnja ove godine ozbiljno zaprijetio svojoj majci i ocu da će ih usmrtiti, što je kod njih izazvalo osjećaj straha i bojazan za njihove živote.

Državno odvjetništvo  je predložilo da se osumnjičeniku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na žrtve kao svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela ili počinjenja težeg  što je sudac istrage Županijskog suda u Sisku prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
17:39 16.06.2021.

20 godina kasnite sa izbacivanjem iz kuće