MASAKR U WASHINGTONU

Američka policija: petero ljudi u trgovačkom centru ubio je napadač turskog podrijetla

Foto: Reuters
Pucnjava u shopping centru
Foto: Reuters
Pucnjava u shopping centru
Foto: Reuters
Pucnjava u shopping centru
Foto: Reuters
Pucnjava u shopping centru
Foto: Reuters
Pucnjava u shopping centru
25.09.2016.
u 12:00
Iako je napadač isprva bio bez puške, kasnije su ga nadzorne video kamere snimile dok je mahao oružjem
Pogledaj originalni članak

Američka policija identificirala je napadača na trgovački centar u Burlingtonu, u američkoj saveznoj državi Washington, u kojemu je ubijeno petero ljudi, utvrdivši da je riječ o osobi turskog podrijetla.

Glasnogovornik policije američke savezne države Washington Keith Leary prije toga je u telefonskom razgovoru izvijestio da je osumnjičeni pritvoren, no odbio je objaviti pojedinosti.

Televizijska postaja Komo izvijestila je na Twitteru da je osumnjičeni uhićen u Oak Harboru, oko 30 milja (48 km) jugozapadno od Burlingtona, gdje se dogodila pucnjava.

 Smatra se da je osumnjičeni, čije ime nije objavljeno, u trgovačkom centru u Burlingtonu počeo u petak pucati oko 7 sati po lokalnom vremenu.

Iako je isprva u trgovačkom centru bio bez puške, kasnije su ga nadzorne video kamere snimile dok je mahao oružjem, izvjestio je poručnik Chris Cammock iz policijske postaje Mount Vernon.

>> Troje mrtvih i dvoje ranjenih u pucnjavi u shopping centru

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

KL
klasika
11:05 25.09.2016.

Uhićeni je Arcan Cetin - podrijetlom Turčin. Nismo ni sumnjali. VL po običaju krije vijesti od svojih čitatelja.

MA
mario80
10:11 25.09.2016.

islam je islam dragi ljudi...!!!

DU
Deleted user
19:53 25.09.2016.

Krije VL podatke kao da ne živimo u doba interneta..naravno počinitelj je doktor, inženjer, fizičar, psihički bolesnik, filozof sve samo ne terorist.