Istražni zatvor

Uhićen muškarac koji je spolno zlostavljao dijete

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Uhićen muškarac koji je spolno zlostavljao dijete
18.04.2014.
u 16:09
Nakon ispitivanja zamjenik državnog odvjetnika za mladež donio je rješenje o provođenju istrage i predložio sucu određivanje istražnog zatvora
Pogledaj originalni članak

Mlađem muškarcu s riječkog područja (28), osumnjičenom zbog tešog kaznenog djela protiv spolne slobode, sudac istrage riječkog Županijskog suda odredio je istražni zatvor.

Nakon ispitivanja osumnjičenika koji se tereti da je spolno zlostavljao dijete zamjenik državnog odvjetnika za mladež donio je rješenje o provođenju istrage i  predložio sucu određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti da bi osumnjičeni mogao ometati  istrage i utjecati na svjedoke te zbog opasnosti od ponavljanja djela.

>> Djevojčica (14) u zadaćnici: Silovao me tetak. Zar je to normalno?

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RO
rojnik
19:26 18.04.2014.

Za takve pedofile, po meni je minimalna kazna kastriranje,može i kemijsko, ali ja sam za "pravo".Da se radi o mom djetetu bio bih mu sudac a i izvršitelj kazne.