U CRNOJ GORI

Uhićen egzekutor brata 'zemunca' Luke Bojovića

Uhićen egzekutor brata 'zemunca' Luke Bojovića
29.08.2013.
u 17:54
Identitet osumnjičenog za sada se ne iznosi u javnost, no portal Radiotelevizije Crne Gore javlja da je uhićen srpski državljanin Saša Cvetanović (33) zvan Pit Bul
Pogledaj originalni članak

Crnogorska policija danas je uhitila svog državljanina kojeg sumnjiči da je u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića, brata pripadnika zemunskog klana Luke Bojovića koji se trenutačno nalazi u ekstradicijskom zatvoru u Španjolskoj.

Nikola Bojović ubijen je krajem travnja u centru Beograda. Ubojica je u njega ispalio velik broj metaka dok je izlazio iz pekare, podsjeća B92. Direktor policije Milorad Veljović je za B92 potvrdio da je uhapšena osoba za koju se sumnja da je ubio brata Luke Bojovića.

– Suradnja s policijom Crne Gore intenzivirana je posljednjih mjesec dana i danas je u mjestu Tološi u Podgorici lišena slobode osoba za koju sumnjamo da je direktni izvršitelj ubojstva Nikole Bojovića – potvrdio je Veljović.

Identitet osumnjičenog za sada se ne iznosi u javnost, no portal Radiotelevizije Crne Gore javlja da je uhićen srpski državljanin Saša Cvetanović (33) zvan Pit Bul za kojim je bila raspisana međunarodna tjeralica.

>>Uhićen ubojica brata Luke Bojovića, vođe 'zemunaca'

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.