Mlad i naoružan

Uhićen 22-godišnjak iz Biograda, našli mu automatsku pušku, streljivo...

Foto: PU međimurska
Uhićen 22-godišnjak iz Biograda, našli mu automatsku pušku, streljivo...
29.12.2020.
u 09:43
Oružje mu je oduzeto, a protiv  22-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Naime, kod njega je jučer na širem biogradskom području tijekom kriminalističkog istraživanja pronađena automatska puška, 177 komada različitog streljiva i zatvarač puške koje je nedozvoljeno posjedovao.

Oružje mu je oduzeto, a protiv  22-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar EtTore
EtTore
15:06 29.12.2020.

pocela sezona

KS
kum stevica
15:50 30.12.2020.

A poznato je ko jedini na brdovitom balkanu " sme da bidne naoružat"....pljuccc

PR
prokurator
15:42 29.12.2020.

nasljedilo se od ćaće. e pa od ove godine, na to se više neće gledati sa simpatijama kao ranije. idu lagano kaznene prijave, a ovakvi majstori će biti i na policijskom radaru kao "spavači" za različite incidente.