supetar na braču

Udario 37-godišnjakinju u glavu i ukrao joj torbu s novcem

Foto: Arhiv VL
Udario 37-godišnjakinju u glavu i ukrao joj torbu s novcem
14.05.2012.
u 11:48
Marela je oko 2 sata došla u policijsku postaju u Supetru kazavši da joj je oko 1.15 sati, kad je zatvorila svoj caffe bar Monaco, s leđa prišao nepoznati muškarac i pokušao otrgnuti torbu
Pogledaj originalni članak

Brački policajci tragaju za razbojnikom koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak u Supetru, kad se vraćala doma s posla, napao 37-godišnju Marelu R. Lakše ju je ozlijedio je i ukrao joj torbu s novcem.

Marela je oko 2 sata došla u policijsku postaju u Supetru kazavši da joj je oko 1.15 sati, kad je zatvorila svoj caffe bar Monaco, s leđa prišao nepoznati muškarac i pokušao otrgnuti torbu. Kad mu se suprotstavila, razbojnik ju je udario šakom u glavu. Pala je na pod, a muškarac je pobjegao ukravši joj torbu. Mareli su liječnici konstatirali lakšu tjelesnu ozljedu, kontuziju lica. Inače, ona sa svojim suprugom vodi caffe bar Monaco.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
15:52 14.05.2012.

Priznali vi ili ne ali Brački kamwen je ipak u banani,a s njime i narod