Mučio životinju

Udarao psa palicom po njušci i lomio mu zube

Foto: Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL
Udarao psa palicom po njušci i lomio mu zube
28.07.2015.
u 12:51
Zlostavljaču prijeti zatvorska kazna u trajanju do šest mjeseci.
Pogledaj originalni članak

Policija će zbog mučenja životinje nadležnom državnom odvjetništvu kazneno prijaviti 65-godišnjaka s područja Velike Kopanice u Brodsko-posavskoj županiji.

Kriminalističkim istraživanjem i veterinarskim pregledom utvrđeno je kako je muškarac svog hrvatskog ovčara kod svoje vikendice tijekom srpnja u više navrata udarao tupim predmetom, vjerojatno drvenom palicom, u predjelu njuške.

Na taj način polomio mu je više zubi na donjoj i gornjoj čeljusti. Pas je od muškarca oduzet i dodijeljen na skrb drugoj osobi. Zlostavljaču prijeti zatvorska kazna u trajanju do šest mjeseci.

>> Donosimo detalje slučaja okrutnosti koji je zgrozio Hrvatsku

>> Čekićem zatukao konja jer je konj ugrizao ždrijebe!?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

OS
osica
12:58 28.07.2015.

Ljudska okrutnost nema granica. Šest mjeseci mu prijeti, može li više , zavrijedio je ?

ZA
Zagabria68
14:55 28.07.2015.

napišite ime i prezime te kukavice nek svi znaju!

ME
Merlin
13:13 28.07.2015.

samo šest mjeseci??? nu, vrijeme je da se naš zakon uskladi s EU i kazne pooštre...svaka osoba koja je u stanju napraviti tako nešto nemoćnoj životinji potencijalni je silovatelj, ubojica ili slično, to je dokazano u više američkih studija na zatvorenicima koji služe kaznu zbog različitih teških kaznenih djela. kad će naš ministar pravosuđa napravit takvu jednu studiju? nikad, naravno jer baš ga briga, njemu je bitno da mu njegov ured i dalje uredno radi ovrhe i gomila lovicu...