'Bio je topla osoba'

Pokrenuta istraga: Ubili svećenika i ostavili tijelo u crkvi?

Foto: screenshot/St. Bernard Catholic Parish
Pokrenuta istraga: Ubili svećenika i ostavili tijelo u crkvi?
02.01.2014.
u 08:15
– Bio je stvarno topla osoba, rekao je voditelj religijskih znanosti na sveučilištu Humboldt, gdje je svećenik Eric Freed predavao punih deset godina
Pogledaj originalni članak

Rimokatolički svećenik Eric Freed pronađen je mrtav u srijedu u crkvi u kojoj je služio u kalifornijskom gradiću St. Bernard, a policija je pokrenula istragu o ubojstvu. Načelnik tamošnje policije Andy Mills istaknuo je da su tijelo pronašli u 9 ujutro nakon što su dobili poziv iz crkve, a zasad nemaju sumnjivaca.

– Bio je stvarno topla osoba, rekao je voditelj religijskih znanosti na sveučilištu Humboldt, gdje je svećenik Eric Freed predavao punih deset godina, a u župi u kojoj je pronađen mrtav služio je posljednje tri godine, javlja CNN.

Samo nekoliko dana prije svećenik je poslao poruku svojim župljanima zahvalivši im na potpori i molitvama, zaželjevši im sretan Božić i sretnu novu godinu. Iako je u župi relativno kratko, brzo se povezao sa župljanima, ali i s američko-japanskom zajednicom jer je živio u Japanu dugo godina. 

>>Trojici maloljetnika po 8 godina za ubojstvo župnika Mile Ivančića

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OR
ordo
09:00 03.01.2014.

Emilsali, imat ćeš sigurno prilike to Isusa osobno pitati... ali, nekako mislim da ti to tada neće biti najvažnije što ćeš govoriti.

PO
Pomeja
09:09 02.01.2014.

Mozda je bio i pre topla osoba?