Skup potpore

U znak prosvjeda zbog ćirilice, branitelj baca svoja odličja

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
U znak prosvjeda zbog ćirilice, branitelj baca svoja odličja
13.10.2013.
u 12:01
Najavljeno je da će jedan od vinkovačkih branitelja koji je više puta odlikovan, javno baciti svoja odličja jer je razočaran u politiku koju vodi aktualna vlast
Pogledaj originalni članak

Kako nam je rekao branitelj Mladen Leovac, na danas održanom sastanku vinkovačkih branitelja dogovoreno je da će se svi zapovjednici ratnih postrojbi koje su sudjelovale u obrani Vinkovaca, danas u 13 sati okupiti ispred Policijske uprave vukovarsko-srijemske i dati potporu Vukovarcima koji prosvjeduju protiv postavljanja dvojezičnih ploča na državne institucije u Vukovaru.

Najavljeno je da će jedan od vinkovačkih branitelja koji je više puta odlikovan, javno baciti svoja odličja jer je razočaran u politiku koju vodi aktualna vlast.

 

DNEVNO PROĐE VIŠE OD 200 VLAKOVA

Kolodvor najprometnije trase napokon ide u obnovu: Mijenjaju se krov, fasada, čekaonica, ugrađuje se i klima

Da je kolodvoru itekako potrebna rekonstrukcija, pokazuju i podaci prema kojima je pružna dionica Sesvete – Dugo Selo zapravo trasa s najvećim intenzitetom željezničkog prometa u Hrvatskoj, ističu u HŽ Infrastrukturi. Njome dnevno prođe više od 200 vlakova, od čega 140 putničkih, a ondje se spajaju i dva glavna pružna pravca, onaj koji vodi do Mađarske te drugi koji povezuje Sloveniju i Srbiju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.