DUZS zvali uznemireni građani

Glasan prasak čuo se od Zagreba i Velike Gorice pa sve do Siska: Migovi 21 probili zvučni zid!

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Mig 21
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Mig 21
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Zagreb
23.10.2016.
u 17:22
Jedna čitateljica je javila kako se detonacija u njezinom stanu na području Galženice toliko jako čula da se sva zatresla i uplašila.
Pogledaj originalni članak

Oko 16.10 sati u Zagrebu se čuo jaki prasak, a iz zagrebačke policije su nam potvrdili kako su Migovi 21 Hrvatske vojske probili zvučni zid. 

Ministarstvo obrane najavilo je da će se tijekom vikenda piloti Migova 21 provoditi redovite letačke aktivnosti " tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida".

 U najavi su napisali da će Migovi letjeti " na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke i Zagrebačke županije, na visini iznad 10 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera". 

Velikogorički Cityportal piše da se detonacija zbog probijanja zvučnog zida čula i na širem području Velike Gorice, Vrbovca pa sve do Sisak. Državna uprava za zaštitu i spašavanje, koja im je potvrdila da se radi o probijanju zvučnog zida, im je kazala da su dobili brojne pozive uznemirenih građana. 

Jedna čitateljica je javila kako se detonacija u njezinom stanu na području Galženice toliko jako čula da se sva zatresla i uplašila.

>>MIG-21 probijat će zvučni zid u šest županija

>>MIG-21 provodi redovne letačke aktivnosti. Mogao bi probiti zvučni zid!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

LI
lighthouse
17:16 23.10.2016.

Da nas posjete da imamo avione, a kakvi su....čudo da još lete, koliko su puta obnavljani.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
17:59 23.10.2016.

I ja sam cuo prasak, i znao sam da su ga prouzrokovali Migovi... Samo nisam znao da li je prasak posljedica probijanja zvucnog zida ili pada nekih dijelova Migova...

Avatar krcedolac
krcedolac
17:16 23.10.2016.

Mogli ste ga i zaobići da ste bili pametniji....