Pantovčak

U Uredu predsjednice nema nervoze, ali ni komentara

Foto: Marko Prpić/Pixsell
U Uredu predsjednice nema nervoze, ali ni komentara
08.11.2015.
u 21:40
Pomno se prati izborni i proces zbrajanja glasova
Pogledaj originalni članak

Na Pantovčaku, za razliku od stranačkih izbornih stožera, nema nervoze, niti komentara, ali se pomno prati izborni i proces zbrajanja glasova. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svoj kabinet stigla je oko 19 sati i tamo prati rezultate izbora i javljanja iz stranačkih stožera,  zajedno s najužom savjetničkom ekipom.

U njenom kabinetu su  predstojnik ureda Domagoj Juričić, savjetnik za obranu i unutarnju politiku Josip Buljević, savjetnik za unutarnju politiku Mate Radeljić, pročelnica kabineta Anamarija Kirinić, šefica protokola Natalija Hmelina i glasnogovornik Luka Đurić. Predsjednica će, očekuje se dati prvu izjavu tek iza ponoći, a nakon presice u DIP-u, kada bi već bili izvjesniji neslužbeni rezultati izbora.

>> Rezultati izlazne ankete: HDZ-ova koalicija 57, SDP-ova koalicija 56 mandata

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar navijač
navijač
22:09 08.11.2015.

Kao što vidimo nakon Hrvatske predsjednice dobit ćemo i Hrvatsku vladu .

Avatar mama mia
mama mia
17:38 09.11.2015.

Istrčala baba pred rudo objavila pobjedu Karamustafe a nije prebrojano ni polovica listića vidla Ljepotica tortu u stožeru Karamarka pa se požurila slaviti

DU
Deleted user
22:10 08.11.2015.

Poto je Karamarko kao izgubio Kolinda će ubuduće morati raditi i čak to i pokazati... A prela je cijelo vrijeme sebe u polupredsjednički sustav... kojeg naravno Hrvatska nema a i Hrvati ga ne žele...