Tučnjava u Vinkovcima

Otac teško ozlijeđenog mladića: Moj sin nije sklon tučnjavama

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Otac teško ozlijeđenog mladića: Moj sin nije sklon tučnjavama
22.08.2018.
u 20:37
Ravnatelj osječkog KBC-a dr. Željko Zubčić nije nam u srijedu mogao dati službene informacije o pacijentu, rekavši kako će nam, zbog isteka radnog vremena, odgovoriti dan poslije
Pogledaj originalni članak

Pretučeni mladić, potvrđeno nam je, s teškim je tjelesnim ozljedama primljen u noći na srijedu u Klinički bolnički centar Osijek.

Iz bolnice su potom obavijestili policiju o incidentu u Vinkovcima. Ravnatelj osječkog KBC-a dr. Željko Zubčić nije nam u srijedu mogao dati službene informacije o pacijentu, rekavši kako će nam, zbog isteka radnog vremena, odgovoriti dan poslije. 

No, kako neslužbeno doznajemo, mladić je u teškom stanju i život mu je ugrožen.

"Moj je Ivan u komi i nalazi se u osječkoj bolnici. Još ga nismo uspjeli vidjeti jer su liječnici rekli da se nalazi na intenzivnom odjelu pa sad čekamo prve informacije. Nisam znao niti mi je on spominjao da ima neke sukobe s nekima iz Jarmine. Kad je taj dan odlazio od kuće, rekao je da ide s dečkima do grada na piće. Čuo sam preko poznanika iz policije da postoji sigurnosna kamera koja je snimila tučnjavu i da se na snimci vidi da u tučnjavi sudjeluje 12 mladića, među njima i sin našeg poznatog saborskog zastupnika", prenosi izjavu tate Ivana Mikuljana 24sata

"On je miran, radi na svojem radnome mjestu u Županji, ima nekoliko prijatelja koji si međusobno pomažu oko poslova, voli konje, jaše u našoj udruzi i nije sklon tučnjavama. Ne bih volio da se slučaj zataška ako je doista predvodnik te tučnjave, kako sam čuo, bio sin saborskog zastupnika", zaključio je gospodin Mikuljan. 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 52

PJ
pjer1963
16:45 22.08.2018.

Kakvi komentari, gadi mi se. Mislite malo na roditelje stradalog mladica, ili sestre i bracu. Problematicno je da u istocnoj Slavoniji takvi slucajevi su sve cesce, Odakle mladima ta zelja nekoga masakrirati do smrti. Netko bi se tim pitanjima trebao pozabaviti. Prvo roditelji jer UVIJEK brane ponasanje svojih mezimaca a onda i drustva iako neznam sta moze napraviti bez podrske roditelja. Mora li nam se svake godine u istocnoj Slavoniji dogadjati slucaj MIROSLAVA TUNJICA.

Avatar navijač
navijač
16:37 22.08.2018.

Mladi hodaju po gradu , piju i galame cjele noći a policija ne poduzima ništa. Tako svako ljeto svaku noć. A sad za Vinkovačke jeseni dva tjedna ludnica ,

TH
thu
17:23 22.08.2018.

Zakaj ne napišete da je to sin mamojeb@c od čaće Steve Culeja, saborskog zastupnika, lokalnog kriminalca i HDZ-ovca...