IZVAN BEOGRADA

U tijeku sastanak Vučića s ljudima od najvećeg povjerenja

31.08.2016.
u 14:58
Tema neformalnog sastanka nije poznata, ali pretpostavlja se da se razgovara o odnosima u regiji
Pogledaj originalni članak

U tijeku je sastanak premijera Srbije Aleksandra Vučića s ljudima od najvećeg povjerenja iz obavještajnih službi, sigurnosnog i sektora obrane, neslužbeno doznaje Blic, koji piše da se sastanak održava na nepoznatoj lokaciji izvan Beograda.

Tema neformalnog sastanka nije poznata, ali pretpostavlja se da se razgovara o odnosima u regiji, prije svega Hrvatskoj i BiH, te situaciji na Kosovu.

U kabinetu premijera Vučića nisu ni negirali ni potvrdili sastanak.

>> Vučić glumi: Jedan tjedan vrijeđa, a drugi bi se mirio

>> Nikolić i Vučić u četvrtak se sastaju s vođama Srba u BiH zbog referenduma u Republici Srpskoj

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar cera
cera
16:09 31.08.2016.

Ugroženi hahahahaha

TT
tTony
16:29 31.08.2016.

Nista od toga malo strah od straha da se usijane glave ohlade.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
15:13 31.08.2016.

da je to tako ne bi ni bilo objave