Poziv biskupa:

U svoje molitve uključite rad političara odgovornih za dobro naroda i domovine

Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
Želimir Puljić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Želimir Puljić
09.06.2016.
u 18:57
Pogubno je dopustiti da se produbljuju podjele zbog sebičnih ili političkih interesa
Pogledaj originalni članak

Potaknuti događajima i okolnostima trenutačnog stanja u hrvatskom društvu, biskupi su izrazili duboku zabrinutost koja je povezana s teškoćama demokratskog funkcioniranja vlasti, poručili su hrvatski biskupi predvođeni mons. Želimirom Puljićem s izvanrednoga zasjedanja Hrvatske biskupske konferencije.

“Bolno je promatrati postupke s nedostatkom odgovornosti i nebrige za vrijednosti koje su u temelju slobodne hrvatske države, a za koje su podnesene tolike žrtve hrvatskih branitelja”, navodi se u priopćenju Hrvatske biskupske konferencije.

Biskupi poručuju kako je to važno imati pred očima upravo u danima kada se spominjemo 25. obljetnice hrvatske državnosti. Hrvatski biskupi smatraju kako je pogubno dopustiti da se produbljuju postojeće podjele temeljem otklona od istine i uskih sebičnih ili političkih interesa te stranačkih probitaka. 

Stoga Hrvatska biskupska konferencija poziva vjernike da u svoje molitvene nakane uključe rad odgovornih za politički život i brigu za opće dobro naroda i domovine. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

JO
jozomali
19:39 09.06.2016.

Biskupe ardesa ti je TK!....a ne mi!....njemu to piši

ZE
zeljkof
19:06 09.06.2016.

još da se molim za lopove

SO
srecko.orsulic123
19:34 09.06.2016.

Biskupe ti previse pijes i pricas gluposti daj se skuliraj !