U sudaru tramvaja i dva automobila dvoje ozlijeđeno

Foto: Marko Prpić/Pixsell
tramvaj
Foto: Marko Prpić/Pixsell
tramvaj
Autori SaM/VLM, SH/VLM
04.01.2010.
u 10:43
Prometna se nesreća dogodila oko deset sati, a na ozljede se prema prvim informacijama s terena tužio jedan od vozača osobnog vozila koji je sudjelovao u sudaru.
Pogledaj originalni članak

U jutrošnjem sudaru tramvaja i osobnih vozila daewoo lanosa i seat ibize na križanju Čulinečke i Ulice Dubrava u Zagrebu dvije su osobe ozlijeđene. Sudar se dogodio oko deset sati.

Daewoo je stajao na semaforu u Aveniji Dubrava te je propustio pješaka prije nego što je skrenuo udesno u Čulinečku ulicu. Vozačica ibize udarila je u daewoo koji je propuštao pješaka. Unatoč naglom kočenju udarila je u vozilo ispred sebe, a nakon toga zaustavila se na tramvajskoj pruzi.

Nedugo zatim na vozilo je naletio tramvaj.

U KB Dubravu, prema prvim podacima, zaprimljeni su muškarac i djevojka, oboje s ozljedama glave.

- Težina ozljeda još nije poznata, a pacijentima treba napraviti kompletnu medicinsku obradu, uključujući i CT - rekao je dr. Romić te dodao je oboje  ozlijeđenih pri svijesti.

Tramvajski promet bio je kratko obustavljen, a linije 4 i 11 trenutačno prometuju do Dubrave, dok autobusi voze od Dubrave do Dupca.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DR
draconis
11:06 04.01.2010.

Od kad 14-ica vozi po Dubravi?

CZ
carlos_zg
15:12 04.01.2010.

Ne piše 14 nego 4 i 11..