bez dozvole

U sudaru teško ozlijeđen 53-godišnjak na motokultivatoru

Foto: Arhivska fotografija
U sudaru teško ozlijeđen 53-godišnjak na motokultivatoru
17.06.2010.
u 12:17
Dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom oduzeo je prednost VW transporteru šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnji vozač iz Kistanja.
Pogledaj originalni članak

KISTANJE - Mještanin mjesta Macure kod Kistanja, 53-godišnjak koji je vozio neregistrirani motokultivator bez vozačke dozvole, teško je ozlijeđen nakon što se jutros oko 5 sati sudario u Macurama s VW kombijem šibenskih registracijskih oznaka, kažu u PU šibensko-kninskoj.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je ozlijeđeni 53-godišnjak, koji je upravljao neregistriranim motokultivatorom marke benassi, dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom 6062 oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu marke WV transporter šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnji vozač iz Kistanja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IP
ivan.pavlovic
13:42 17.06.2010.

Tak je i meni jedan lik na motokultivatoru izletio iz sporedne, pijan ko majka. Al dobro, bilo je u naselju pa nisam isao brzo inace bi ga pokupio.