Teška nesreća

U Brezovoj Glavi preminuo vozač Kie Sephie

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
U Brezovoj Glavi preminuo vozač Kie Sephie
26.12.2014.
u 20:29
Događaj se zbio danas oko 15 sati. Vozač Renaulta Lagune prešao je na suprotan trak
Pogledaj originalni članak

U sudaru dva automobila karlovačkih registracija u Brezovoj Glavi kod Krnjaka jedna osoba je smrtno stradala, a jedna je teško ozlijeđena i nalazi se u Općoj bolnici Karlovac.

Sudar se, kako je  očevidom utvrdio županijski državni odvjetnik Mladen Krajačić, dogodio danas oko 15 sati nakon što je  48-godišnji vozač Renault Lagune prešao na suprotnu stranu ceste i udario Kiu Sephiu čiji je 53-godišnji vozač na licu mjesta preminuo. 

- Hitna pomoć ga je bezuspješno pokušala reanimirati. Obojica vozača su se sama nalazila u svojim automobilima – kaže Krajačić.

Dodaje da će policija provesti istragu, da se očekuje kaznena prijava protiv vozača u Renaultu , te da će se izvršiti obdukcija tijela preminulog.

>> Vozilo naletjelo na biciklistu i teško ga ozlijedilo

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.