"Ne dvoji – odvoji"

U subotu ekološka akcija prikupljanja odvojenog otpada

Foto: Arhiva VL
U subotu ekološka akcija prikupljanja odvojenog otpada
27.02.2013.
u 12:39
Nemojte vrijedne sirovine bacati u smeće, izdvajajte papir, staklo, plastiku i metale iz otpada, poručuju iz Eko Kvarnera.
Pogledaj originalni članak

Udruga Krizni Eko stožer Marišćina – Eko Kvarner Halubje u subotu 2. ožujka nastavlja ekološku akciju prikupljanja odvojenog otpada \"Ne dvoji – odvoji\". Nemojte vrijedne sirovine bacati u smeće, izdvajajte papir, staklo, plastiku i metale iz otpada, poručuju.

Akcija će trajati od 8 do 12 sati u Staroj školi u Marčeljima i Boćarskom domu u Marinićima. Odgovor je to, kažu u udruzi, izvšnoj vlasti u Općini Viškovo koja odbija financijski podržati njihove ekološke programe i akcije.

\"Što vas je spriječilo da u proteklih dvanaest godina provedete opisani program vladajuća \"politička elito\"? Čime ste dokazali da možete sve najavljeno provesti u naredne četiri godine? PIPL MAST TRAST AS??? Iako ovakva izvršna vlast treba sedamnaest dana samo da bi provela proceduru za odobrenje korištenja prostorija u Staroj školi Marcelji, Udruga Krizni Eko Stožer Marišcina uz podršku građana nastavlja s ekološkom akcijom koju provodimo u suradnji sa tvrtkom Sekundar usluge d.o.o. Prihod od prikupljenih sirovina, uz suglasnost sudionika akcije, donacija je Udruzi kojom ćemo financirati planirane pravne akcije. Pridružite se našoj akciji NE DVOJI – ODVOJI! Pokažite \"političkim garniturama\" da ekološke akcije nisu samo prigodne fraze kojima će začiniti svoje predizborne programe!\" stoji u priopćenju Udruge Krizni Eko stožer Marišćina – Eko Kvarner Halubje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.