brutalan zločin

U Španjolskoj ubili trudnu Rumunjku i odsjekli joj glavu

Foto: Facebook/Isabell Elena Raducanu
U Španjolskoj ubili trudnu Rumunjku i odsjekli joj glavu
13.06.2019.
u 16:08
Ubijena žena bila je u šestom mjesecu trudnoće, imala je jednu kćer staru osam godina, a radila je kao prostitutka. Motiv ubojstva još nije poznat, a policija je započela istragu
Pogledaj originalni članak

Težak i brutalan zločin danas je potresao stanovnike Španjolske. Prema napisima tamošnjih medija, trudna Rumunjka (36) pronađena je mrtva u Costa Blanci,  u španjolskoj pokrajini  Alicante. Golo tijelo bez glave s velikim rezom koji je počinjao s lijeve strane vrata pronašao je partner koji je odmah pozvao policiju.

Ubijena žena bila je u šestom mjesecu trudnoće, imala je jednu kćer staru osam godina, a radila je kao prostitutka. Motiv ubojstva još nije poznat, a policija je započela istragu.

U povodu ove tragedije gradonačelnik Xative proglasio je dan žalosti.

- Naš je grad pun žena koje zaslužuju sigurnost u nastavku života u jednakosti i ispunjavanju njihovih prava - kratko je rekao gradonačelnik Roger Cerda, a prijateljica ubijene je na Facebooku napisala da će se boriti za pravdu te preuzeti skrb nad njenom kćeri.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SA
samoborka
19:43 13.06.2019.

Sto ce na to reci neka tamo lokalna Jela Februarusa i Severina? Hoce li tuziti svoju drzavu organizacijama za ljudska i rodna prava kao sto bi to tu neki jedva docekali da je u pitanju Hrvatska?

IL
ilijan1a
19:28 13.06.2019.

Nije ni čudo da je stradala sa kojim je se poslom bavila.

GR
gragakarlovac
16:33 13.06.2019.

Europa svaki dan pokazuje da nije bas drugacija od arapskih drzava kojom se rugaju...