nesreća u vukovaru

U slijetanju automobila u kanal smrtno stradala 34-godišnja vozačica

Foto: Branimir Bradarić
U slijetanju automobila u kanal smrtno stradala 34-godišnja vozačica
06.01.2021.
u 13:50
Nesreća se dogodila u ulici Lijeva Supoderica, na dijelu vukovarske obilaznice koja je poznata po dvostrukoj krivini
Pogledaj originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas u Vukovaru, oko 10.55 sati, smrtno je stradala 34-godišnja vozačica osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka.

Kako neslužbeno doznajemo radi se o J.J. iz Vukovara. Prema navodima policije ona je s vozilom sletjela s kolnika u cestovni kanal u kojem ima oborinske vode. Nesreća se dogodila u ulici Lijeva Supoderica, na dijelu vukovarske obilaznice koja je poznata po dvostrukoj krivini. Pretpostavlja se kako je iz za sada nepoznatog razloga vozačica izgubila nadzor nad vozilom i tada sletjela u kanal.  

- Na mjesto prometne nesreće izašli su i pripadnici JVP Vukovar koji su izvadili tijelo 34-godišnjakinje iz automobila, te djelatnici hitne medicinske pomoći. Očevid prometne nesreće je u tijeku, izvijestila je policija    

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.