Zaustavljena u švercanju

U prtljažniku Rovera vozila 400 haljina, hlača, tajica i majica

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
U prtljažniku Rovera vozila 400 haljina, hlača, tajica i majica
18.11.2014.
u 00:15
Land Roverom švicarskih registracija upravljala je 37-godišnja državljanka Srbije.
Pogledaj originalni članak

Granični policajci iz Stare Gradiške u petak oko 21.20 u Novom Varošu zaustavili su Land Rover švicarskih registracija kojim je upravljala 37-godišnja državljanka Srbije.

U prtljažniku je švercala oko 400 hlača, sakoa, haljina, tajica, trenirki, majica i drugih ženskih i muških odjevnih predmeta.

>> Turčin krijumčario cigarete i tablete za mršavljenje

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
08:17 18.11.2014.

Kako je moguće utvrditi da je ta "regionka" švercala tu robu? Što ako je to bila odjeća za nju, muža joj, sitnu dječiću i već napola golu rodbinu?

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
04:46 18.11.2014.

Trebali su joj naplatiti carinu 45% te ju pustiti slobodno, siguran sam da je ona kupila to odjecu. I da njoj pripada. Ili je ovo jos jedan dokaz nesposobne Vlade da malo zaradi.