Sletio s ceste

U prometnoj nesreći kod Biograda teško ozlijeđeni majka i dijete

Foto: Arhiva VL
U prometnoj nesreći kod Biograda teško ozlijeđeni majka i dijete
03.04.2010.
u 20:35
Teško su ozlijeđeni osmogodišnje dijete i 45-godišnja majka, dok su njeno devetogodišnje dijete i 41-godišnji vozač zadobili laše ozlijede.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - U prometnoj nesreći oko 16.30 sati  na jadranskoj magistrali između Biograda i Pakoštana četiri su osobe ozlijeđene i prevezene su u zadarsku Opću bolnicu. Do nesreće je došlo kada je, kako su nam istakli iz PU Zadarske, vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste.

U prometnoj nesreći ozlijeđeno je, kako doznajemo, uz dvoje odraslih i dvoje djece. Policija je izvjestila da su teške ozlijede u prometnoj nesreći zadobli 45-godišnja majka i njeno osmogodišnje dijete, dok su njeno devetogodišnje dijete i 41-godišnji vozač automobila zadobili lakše tjelesne ozljede.

 

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.