SLUČAJNO RANIO SUPRUGU

U pretresu kuće pucaču iz Kraljeva Vrha pronašli arsenal oružja

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
U pretresu kuće pucaču iz Kraljeva Vrha pronašli arsenal oružja
17.11.2014.
u 12:11
Prilikom pretresa obiteljske kuće u Kraljevu Vrhu podno Sljemena u nedjelju poslijepodne, policajci su u kući pronašli nekoliko pušaka, ručnu bombu i veću količinu streljiva
Pogledaj originalni članak

Nesretni slučaj u kojem je 25-godišnja S. P. teško ozlijeđena nakon što ju je pogodilo zrno metka u subotu oko 7.30 sati u Sljemenskoj ulici u Kraljevu Vrhu, rezultirao je dvjema prijavama protiv njezina supruga. Naime, njezin je suprug, 29-godišnji T. P. na dvorištu ispalio hitac u smjeru kuće, a zrno je prošlo kroz krov i probilo se kroz balkonska vrata i teško ozlijedilo ženu koja se nalazila u blizini vrata.

Tereti ga se za dovođenje u opasnost života i imovine, ali i nedozvoljeno posjedovanje oružja. Prilikom pretresa obiteljske kuće u Kraljevu Vrhu podno Sljemena u nedjelju poslijepodne, policajci su u kući pronašli nekoliko pušaka, ručnu bombu i veću količinu streljiva. Susjedi su komentirali da je taman položio lovački ispit i tražio nabavnu dozvolu za oružje, ali nitko od njih nije imao pojma da T. P. u kući skriva toliku količinu oružja. Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku.

>> Makedonski plejboj nakon krvavog ubojstva pobjegao u Hrvatsku?

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

UL
ugodan let
23:33 18.11.2014.

To je imal malo za krivolov kaj ne -

GO
gornjasica
10:46 18.11.2014.

Pucač????Objasnite,ja sam već 45 god..van Hrvatske...Što znači pucač????