U potrazi za sinom trojica provalia u stan njegove majke pa je vezali

Foto: Arhiv VL
U potrazi za sinom trojica provalia u stan njegove majke pa je vezali
24.12.2009.
u 11:49
Oko 9.35 ujutro na vrata J.F. pozvonila su tri mladića i upitala je gdje joj je sin, a kad je kazala da sina nema u kući nasilno su ušli u stan, vezali je i zaprijetili joj smrću ako im ne da novac.
Pogledaj originalni članak

Neugodno iznenađenje dočekalo je jučer  51-godišnju J.F. pred vratima njezina stana. Oko 9.35 ujutro pozvonila su joj tri mladića, jedan je bio maskiran, i upitali je gdje joj je sin. 

Iznenađena majka kazala je da sina nema u kući što je izazvalo revolt napadača pa su nasilno ušli u stan, vezali je i zaprijetili joj smrću ako im ne preda novac.

Počeli su premetati stan u potrazi za plijenom kada je u stan ušao 26-godišnji sin A.F. On se nije ni snašao, a trojac ga je napao. Momak se od udaraca onesvijestio. 

Nakon što se osvijestio A.F. je odvezao majku i nazvao policiju. S lakšim su tjelesnim ozljedama prevezeni u KBC Zagreb.

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Dinamovac
Dinamovac
19:48 24.12.2009.

Nadam se da će razbojnici biti otkriveni i uhićeni.