Teroristički napad?

U Pakistanu ubijeno petero djece u pucnjavi na školski autobus

Foto: AFP/PIXSELL
U Pakistanu ubijeno petero djece u pucnjavi na školski autobus
13.09.2011.
u 13:08
U pucnjavi je ozlijeđeno još 19 školske djece, a do sada ni jedna teroristička skupina nije preuzela odgovornost za napad.
Pogledaj originalni članak

Najmanje petero djece ubijeno je, a 19 ih je teško ozlijeđeno u napadu na školski autobus u gradu Matani, udaljenom 20-ak kilometara južno od Peshawara u Pakistanu, javlja BBC.

Nepoznati je napadač pucao u autobus pun školske djece na području gdje su aktivni Talibani. Međutim, ni jedna teroristička skupina do sada nije preuzela odgovornost za napad.

Inače, autobus je u vlasništvu privatne škole u gradu Matani, a u trenutku napada prevozio je djecu nakon nastave natrag u selo u kojem žive. Ubijena djeca imaju između devet i 14 godina.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

CH
chainsaw.
13:22 13.09.2011.

“pucao u autobus pun školske djece” ----------------------------------------------------------- e sad. jasno mi je zasto se netko opasa dinamitom pa puc nasred trga. ne opravdavam, ali mi je jasno. medjutim kakav li tek moras biti oblik prototipnog zivota pa da pucas na klince?! za koji cilj, za kojeg boga, za koju istinu? a tek onaj maestro koji je sve to isplanirao? majko bozja….

OB
-obrisani-
14:36 13.09.2011.

za ovo mu je muhamed obecao 72 nevine kamile u raju....ptu....

RI
Riznica
14:56 13.09.2011.

P