NOVE OTMICE

U Pakistanu otet brat afganistanskog ministra financija

02.11.2008.
u 09:12
Pogledaj originalni članak

Dužnosnik afganistanske vlade izjavio je u nedjelju da su brata afganistanskog ministra financija oteli naoružani muškarci u Pakistanu.

Haziz Shams, glasnogovornik afganistanskog ministarstva financija rekao je da je Zia ul-Haq Ahadi, poslovni čovjek i brat afganistanskog ministra financija, otet u petak u pakistanskom gradu Peshawaru.

Shams je kazao da se ne zna tko je oteo Ahadija. Početkom ove godine talibanski pobunjenici su oteli pakistanskog veleposlanika u Afganistanu na glavnoj cesti između Peshawara i afganistansko-pakistanske granice. Pušten je nakon tri mjeseca.

(Hina)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr