Nevjerojatan slučaj

U Njemačkoj uhićen hrvatski glumac: 'Optužili su me da sam prodao 100 kilograma marihuane. Nevin sam.'

Foto: Reuters/Facebook
U Njemačkoj uhićen hrvatski glumac: 'Optužili su me da sam prodao 100 kilograma marihuane. Nevin sam.'
26.08.2022.
u 20:08
Vinkovački glumac uhićen je pri povratku iz Njemačke gdje je boravio u posjetu obitelji.
Pogledaj originalni članak

Vinkovački glumac Vladimir Andrić uhićen je u Njemačkoj radi optužbe da je sudjelovao u prodaji marihuane. Vijest o tome proširila se brzinom munje Vinkovcima nakon što je Andrić na svome Facebook profilu objavio vijest o tome kako je uhićen. Iz početka se mislilo kako se radi o nekakvom marketinškom triku ili da mu je netko hakirao profil ali se ubrzo pokazalo da se radi o istinitoj informaciji.

„Dragi prijatelji… Ja sam danas potpuno nevin optužen i uhićen na aerodromu u Njemačkoj jer sam 2018-2019 u Essenu prodao 100 kilograma trave. Jutros sam morao goglati gdje je uopće taj Essen. Nikad nisam bio u tom gradu niti uopće u Njemačkoj do zadnje dvije godine kada sam išao vidjeti sestru i nećake. Čuvajte mi moje cure… Ja ću ovdje u istražnom zatvoru dokazivati svoju nevinost i ako Bog da vidimo se uskoro. Volim vas…“, stoji u objavi Andrića na Facebooku.

Foto: Facebook screenshot

Prema neslužbenim informacijama Andrić se trenutno nalazi u istražnom zatvoru u Njemačkoj, a oglasio se na Facebooku dok je još mogao koristiti mobitel. Navodno kako je putem društvenim mreža prijateljima rekao da je netko krivotvorio njegove podatke i iznajmio kuću na njegovo ime. Vinkovački glumac uhićen je pri povratku iz Njemačke gdje je boravio u posjetu obitelji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

DQ
Dq
20:49 26.08.2022.

Moj susjed je trebao biti zadržan na granici , zato jer ima prometnu kaznu iz Njemačke , u kojoj nikad nije bio . Ali , zato ima registarske pločice koji su skoro ko one sa slike, samo je razlika u jednom slovu. Malo me je podsjetilo na vic kad je zec pobjegao iz Bosne, zato jer su tamo štrojili magarce , a dok ti majstoru objasniš da nisi magarac , odoše jaja.

Avatar MinerVlado
MinerVlado
05:19 27.08.2022.

Hrvatski glumac uhapšen zbog marihuane! Ja mislio da Šerbedžija.

Avatar Darlboro2
Darlboro2
13:35 27.08.2022.

Dva komentara koja su se odnosila na to da ne možeš bit u istražnom zatvoru i objavljivati iz njega po društvenim mrežama su obrisana! Zašto?