Dubrovnik

U moru ispred hotela Bellevue nađen mrtav 52-godišnjak

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
U moru ispred hotela Bellevue nađen mrtav 52-godišnjak
15.04.2020.
u 11:23
Tijelo su policiji iz mora pomogli izvući vatrogasci, a uzrok smrti još uvijek se utvrđuje
Pogledaj originalni članak

Muškarac (52) nađen je mrtav 14. travnja u 17.40 sati. Kako je priopćila PU dubrovačka, policajci su izašli na teren nakon što im je dojavljeno da je u moru u Uvali Danče, ispred hotela Bellevue u Dubrovniku, uočeno tijelo mrtvog muškarca.

Policajci su uz pomoć vatrogasaca izvukli tijelo iz mora na obalu, gdje je utvrđeno da  je riječ o 52-godišnjaku iz Dubrovnika. Nakon očevida njegovo tijelo je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice kako bi se obdukcijom otkrio točan uzrok i vrijeme smrti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.