U Meksiku ubijen "Boss nad bossovima"

Foto: AFP PHOTO
U Meksiku ubijen "Boss nad bossovima"
17.12.2009.
u 08:51
Pripadnici meksičkih pomorskih snaga ubili su vođu narkobande Artura Beltrana Leyvu u luksuznom stambenom kompleksu u gradu Karnavaki na jugu Meksika.
Pogledaj originalni članak

Pripadnici meksičkih snaga sigurnosti ubili su vođu narkobande Artura Beltrana Leyvu, jednog od najtraženijih krijumčara u Meksiku i SAD-u. Leyva, čiji je nadimak "Boss nad bossovima", ubili su pripadnici pomorskih snaga u luksuznom stambenom kompleksu u gradu Karnavaki na jugu Meksika.

Ubijeno je i šest njegovih tjelohranitelja.

U posljednje tri godine poginulo je više od 16.000 ljudi u nasilju povezanom sa švercom droge. Analitičari smatraju da je Leyvina smrt podstrek za predsjednika Felipea Kalderona, koji je odmah po stupanju na dužnost 2006. godine objavio rat narkokartelima.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MM
Mladen Miletić
09:51 17.12.2009.

U Meksiku ubijen \"Boss nad bossovima\", to se radi tako prakticira, kada se želi prikriti da na sudu ne pjeva koliko njih iz vlade sa njim skupa rade...

VE
veles
16:29 17.12.2009.

još jedno ubojstvo velikog borca za slobodu neće donijeti pobjedu u ratu protiv droga za američke ulizice...RIP Arturo, ući ćeš u legendu poput vječnog Pabla Escobara