Smrt na cesti

U Makarskoj poginuo 26-godišnji motociklist

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
U Makarskoj poginuo 26-godišnji motociklist
06.02.2011.
u 12:01
Kawasakijem je udario u mercedes koji se počeo polukružno okretati na cesti u trenutku kada ga je motocikl zaobilazio
Pogledaj originalni članak

Motociklist Jure Šošić (26) iz Makarske poginuo je u prometnoj nesreći u Makarskoj, u subotu u 19 sati i 10 minuta. U Vukovarskoj ulici se sudario s osobnim automobilom marke mercedes kojim je upravljao Krešo R. (44), također iz Makarske. Kod broja 44 mercedes je započeo polukružno okretanje, u trenutku kada ga je Šošić na kawasakiju pretjecao. Motocikl je udario u zadnji lijevi bok mercedesa i odbacio vozilo na makadam sa sjeverne strane kolnika. Vozač motocikla pao je na sjeverni prometni trak i preminuo na mjestu događaja.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

OB
-obrisani-
14:02 06.02.2011.

Slavica Vuković ~ hmmm , sto da ti kazem... clanak od osam redaka... ~ \"Kawasakijem je udario u ** mercedes **...\" ~~ \"se sudario s osobnim automobilom marke ** mercedes **...\" ~~~ \"Kod broja 44 ** mercedes ** je započeo polukružno...\" ~~~~ \"udario u zadnji lijevi bok ** mercedesa ** ...\" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jel kolnik bio skliski, mokar... vlazan... ili je bilo suho... Ma to vazno nije... uopce A reci mi, Slavice... u slucaju da sam promasio negdje u clanku... koje je marke bio ~ osobni automobil? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sucut obitelji motocikliste... pred kojim je tek bila \"cesta zivota\" ... Steta... R.I.P. Jure..

DU
Deleted user
16:04 06.02.2011.

Prim, ma u ovom slučaju nije problem da napišu je li kolnik bio mokar ili suh, već su mogli spomenuti kako je vozač automobila učinio PREKRŠAJ, zbog kojeg je stradao mladi motociklist. baš kao što je u jednom sličnom slučaju, gdje je motociklist stradao svojom pogreškom, nadobudni novinar završio članak riječima-inače, na ovom mjestu često motociklisti jure svojim bijesnim motorima. e pa ako je to novinarstvo, i ako taj nema predrasuda prema bajkerima, onda ne znam tko ima.

DU
Deleted user
13:15 06.02.2011.

Polukružno se okretao...i, očito nije smatrao potrebnim pogledati dva put u retrovizor... R.I.P. Jure..