Neugodno otkriće

U kući pronašli gnijezdo stršljenova. Ante se sam borio s njima sat vremena

Foto: Hajrudin Merdanović/PIXSELL
U kući pronašli gnijezdo stršljenova. Ante se sam borio s njima sat vremena
26.09.2018.
u 21:25
U borbu s njima krenuo sam oko 18.30 sati, a uklonio ih iz kuće nakon otprilike sat i pol - rekao je Ante, jedan od članova obitelji u kojoj je i dvoje djece
Pogledaj originalni članak

Osmeročlana obitelj iz Neorića kraj Splita u potkrovlju svoje kuće pronašla je veliko gnijezdo stršljenova. Insekti su ondje navodno bili i tijekom ljeta, ali su ih članovi obitelji tek prošli tjedan primijetili, pišu 24 sata.

- Pronašla ih je baka. Prvo sam ih pošpricao sprejem protiv insekata, što je stršljene ošamutilo. Nakon toga sam razbio gnijezdo štapom te ga na kraju zapalio. Stršljene smo primijetili još ujutro, ali sam mislio kako je bolje da se ne penjem na krov odmah, nego da pričekam večer kako bi se malo smirili. U borbu s njima krenuo sam oko 18.30 sati, a uklonio ih iz kuće nakon otprilike sat i pol - rekao je Ante, jedan od članova obitelji u kojoj je i dvoje djece.

Da ubod stršljena nije bezazlena stvar pokazalo se 13. kolovoza, kada je 56-godišnjak preminuo od uboda u Lijevim Štefankima kod Pokupskog. Anu Dragicu Stričević (81) roj stršljenova napao je u njezinoj kući u Otišiću 20. kolovoza, no spašena je i ubodi neće imati posljedice po njezino zdravlje.

Pogledajte video najezde stršljena u Dalmaciji:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CI
cinbenik
03:47 27.09.2018.

A sta kaze Plenkovic,i Kitarovicka Grabar,o svemu tome,pored njih i strsljenovi tjeraju Hrvate iz domovine.

Avatar Zinstinna
Zinstinna
01:03 27.09.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> www.Sexydrom.com