Razbojništvo

U krugu HRT-a pronađen pljačkaš obližnje trgovine

Foto: Mišo Lišanin
U krugu HRT-a pronađen pljačkaš obližnje trgovine
31.01.2010.
u 15:01
Policija ga je uhitila za obilaska terena u renault cliju na Prisavlju, pretragom njegova stana pronašli su dva grama marihuane, a sumnjiči se da je iz blagajne trgovine Korekto ukrao 900 kuna
Pogledaj originalni članak

G. B. (31) uhićen je u petak u krugu HRT-a te se sumnjiči za pljačku trgovine Korekto na Starotrnjanskoj cesti.

U trgovinu je ušao oko 11 sati, od trgovkinje tražio žvakaće gume, a kad je ona otvorila blagajnu, pošpricao ju je suzavcem i ukrao 900 kuna.

Policija ga je uhitila za obilaska terena u renault cliju na Prisavlju, a pretragom njegova stana pronašli su dva grama marihuane.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RA
Raven
21:41 31.01.2010.

I takvi nam ljudi donose vijesti, čovjek možda nije ni bio svjestan u kojoj je državi a kamoli što drugo..

Avatar Robinzon
Robinzon
08:54 01.02.2010.

Vidi se da je ovaj kokošar neke stvari pobrkao.Negdje je nešto čuo kako se na HRT mogu sakriti svi tragovi, pa se dovezao na njihov parking.

DR
dražen1
09:10 01.02.2010.

pokraj dobro čuvanih zaštitara AKD čudno da je jedan mali napušeni uopče ušao u HTV , a ja pomislio da mu je zaštita HLO... mama od narkodilera