JUTARNJE EKSPLOZIJE

U koordinariranim napadima u Bagdadu oko sto mrtvih

Foto: AFP
U koordinariranim napadima u Bagdadu oko sto mrtvih
08.12.2009.
u 11:07
U utorak su ujutro tri automobila-bombe eksplodirala u Bagdadu. Ubijeno je najmanje 90 osoba i ranjeno još 115, a vjeruje se da će žrtava biti još.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je ujutro jedan bombaš samoubojica napao policijsku ophodnju u južnom dijelu Bagdada, iračku prijestolnicu potresle su još tri eksplozije automobila bombi podmetnutih pred zgrade vladinih službi.

U po svemu sudeći koordiniranom napadu tri su bombe eksplodirale pred ministarstvom rada, kompleksom sudskih zgrada i gradilištem nove zgrade ministarstva financija (stara je uništena u kolovoškoj eksploziji).

Dužnosnik ministarstva unutarnjih poslova koji je medije obavijestio o eksplozijama inzistirao je na tome da ostane anoniman jer nije ovlašten za davanje izjava.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

VE
veles
16:03 08.12.2009.

u ratu nema nevinih, postoje samo civili i vojnici...ovdje se ne radi o terorizmu, nego o partizanskom ratu protiv proameričke vlade

BA
babyIon
12:58 08.12.2009.

Zar nije predivno citati svaki dan kakao muslimani odano Alahu sluze i za njegove ciljeve su spremni i zivot dati! Evropo mi smo vam pred vratima

OB
-obrisani-
15:52 08.12.2009.

hohohoho Sizife dobra!