IZLETIO S KOLNIKA

U Kaštelima poginuo motociklist

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
U Kaštelima poginuo motociklist
06.07.2020.
u 23:18
Do nesreće je došlo oko 20 sati u Kaštel Štafiliću
Pogledaj originalni članak

Jedna je osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak navečer dogodila u Kaštelima, kada je motocikl izletio izvan kolnika, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Kako su rekli u policiji, u 20.15 sati na kolniku državne ceste u Kaštel Štafiliću je došlo do izlijetanja motocikla izvan kolnika zbog čega je jedna osoba smrtno stradala.

Na mjestu nesreće obavlja se očevid, a cesta u Škabrnjskoj ulici zatvorena je za sav promet.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

5S
505.scrtom
23:24 06.07.2020.

šteta za njega i ja vozim moticikl ali kada vidim kako se neki voze i u krivini pretiču onda si mislim neš dugo ,zar nije ljepše se voziti sporije po prirodi nego juriti kao blesav