Preuređeni prima salon

U Karlovcu otvoren najmoderniji Primin prodajni salon

prima
prima
prima
prima
prima
prima
21.07.2016.
u 16:10
U sred ljetnih vrućina u Karlovac je stiglo jedno ugodno osvježenje. Prima grupa je u potpunosti preuredila svoj prodajni salon u ulici Matka Laginje tako da sada Karlovčanke i Karlovčani na dobro poznatoj adresi mogu pronaći sve potrebno za opremanje doma
Pogledaj originalni članak

U sred ljetnih vrućina u Karlovac je stiglo jedno ugodno osvježenje. Prima grupa je u potpunosti preuredila svoj prodajni salon u ulici Matka Laginje tako da sada Karlovčanke i Karlovčani na dobro poznatoj adresi mogu pronaći sve potrebno za opremanje doma na preko 2.500 m2 vrhunski uređenog izložbeno prodajnog prostora. Ljubazno i stručno Primino osoblje će kroz osobni pristup svakom kupcu zasigurno ponuditi najkvalitetnije rješenje za najrazličitije potrebe kupaca.

Izuzetno smo ponosni što je upravo Karlovac, grad u kojem imamo zaista veliki broj dugogodišnjih vjernih kupaca, dobio jedan od najmodernijih i najljepše uređenih salona namještaja u zemlji, poručuju iz Prime.

U skladu sa svojim sloganom Prima – prijatelj mog doma, Prima je ovaj tjedan odlučila svoje prijatelje počastiti brojnim posebnim pogodnostima, a u subotu 23.07. svi kupci su pozvani na proslavu otvorenja novouređenog salona uz roštilj i brojna iznenađenja za najmlađe.

>>Karlovačke ulice oživjele tijekom proslave 437. rođendana

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IP
ispeci.pa.reci
17:36 21.07.2016.

dzabe vam najmoderniji salon ako ljudi nemaju gdje radit i ostvarit placu,jer nakraju nemaju ni kaj trosit

SM
Slobodan_Milošević
19:38 21.07.2016.

Kada ćemo čuti da su otvorili najmoderniju tvornicu