NOVA UHIĆENJA

U Izmiru privedeno 20 pripadnika ISIL-a: U Tursku stizali iz središnje Azije i sjeverne Afrike

Foto: Reuters/PIXSELL
turska
Foto: Reuters/PIXSELL
turska
Foto: Reuters/PIXSELL
turska
04.01.2017.
u 16:35
Istražitelji ocjenjuju da je moguće da je povezan s ćelijom koja je počinila trostruki samoubilački napad u zračnoj luci u Istanbulu
Pogledaj originalni članak

Turska policija privela je u srijedu u gradu Izmiru 20 osoba, vjerojatno podrijetlom iz središnje Azije i sjeverne Afrike, osumnjičenih da pripadaju Islamskoj državi, objavljeno je u priopćenju.

Osumnjičenici su vjerojatno u Izmir, grad na obali Egejskog mora, stigli iz grada Konye, priopćeno je. 

Turske sigurnosne snage u potrazi su za muškarcem koji je u novogodišnjoj noći ubio 39 osoba u noćnome klubu u Istanbulu u napadu za koji je odgovornost preuzela džihadistička IS. 

Traženi muškarac koji je ubojstva izveo vatrenim oružjem i uspio pobjeći, neko je vrijeme boravio u Konyji, prema navodima turskih medija, a odande je stigao u Istanbul kako bi izveo napad.

Istražitelji ocjenjuju da je moguće da je povezan s ćelijom koja je počinila trostruki samoubilački napad u zračnoj luci u Istanbulu u lipnju kada je ubijeno 47 ljudi.

>> Turska uhitila modnog dizajnera zbog 'nepodobnih' komentara

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.