kradljivac

U gluho doba noći ukrao 25 vreća cementa i hidranta

Foto: Davor Javorović/Pixsell
U gluho doba noći ukrao 25 vreća cementa i hidranta
26.04.2014.
u 10:16
Uz kaznenu prijavu 37-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.
Pogledaj originalni članak

U Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom iz Trpinje i utvrđena sumnja kako je noću 24./25. travnja provalio u trgovinu poljoprivrednih proizvoda u Trpinji.

Kradljivac je pokazao izuzetnu marljivost u gluho doba noći jer, kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, nakon provale u trgovinu iz unutrašnjosti je otuđio 22 vreće cementa, tri vreće hidrata i tri manja pakiranja stočne hrane. Vlasniku je načinio ukupnu materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

Uz kaznenu prijavu 37-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.