divljaštvo

U Glini pijan lopatom razbio staklo na kontejneru, u Petrinji spriječena provala u trgovini

Foto: Edina Zuko/PIXSELL
U Glini pijan lopatom razbio staklo na kontejneru, u Petrinji spriječena provala u trgovini
18.01.2021.
u 14:11
Zbog kaznenog djela oštećenje tuđe stvari osumnjičeni će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad 70-godišnjakom koji je pijan u Glini oštetio donirani stambeni kontejner. Naime, njega se sumnjiči da je u petak, 15. siječnja oko 18 sati u Glini, pod utjecajem alkohola od 1,87 promila, lopatom razbio staklo na kontejneru kojeg koristi 61-godišnji muškarac. Zbog kaznenog djela oštećenje tuđe stvari osumnjičeni će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.  

Policija je priopćila i kako je spriječila provalu u trgovinu u Petrinji, a koju su pokušala trojica maloljetnika. Njih se sumnjiči da su u nedjelju, 17. siječnja oko 1.30 sati iza ponoći, pokušali provaliti u trgovinu mješovitom robom u Ulici Dražena Petrovića u Petrinji. Međutim, kada su uočeni od građana osobnim vozilom dali su se u bijeg u čemu ih je spriječila policija. Zbog ove teške krađe u pokušaju bit će kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu, dok će protiv vozača biti podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Majda
Majda
18:57 18.01.2021.

Konačno se život vraća u normalu.Volonteri?

BR
branko52
14:25 18.01.2021.

I sada pomozi sirotu na svoju sramotu

Avatar Ričard
Ričard
15:41 18.01.2021.

i sad? nije nitko rekao da su u Zagrebu, Varazdinu Zadru, Dubrovniku Rimu i Madridu svi normalni. Pa nisu onda ni u Glini i Petrinji. Krivac ?