u južnom belgijskom gradu Chimay

U eksploziji u belgijskom sportskom centru poginula jedna osoba

Foto: Reuters
Belgija, belgijska policija
Foto: Reuters
Belgija, belgijska policija
26.08.2016.
u 07:12
Lokalni mediji izvijestili su da se eksplozija dogodila neposredno nakon ponoći na sportskom centru "Le Chalon" u Chimay, u blizini francuske granice
Pogledaj originalni članak

U eksploziji koja se dogodila na sportskom centru u južnom belgijskom gradu Chimay poginula je jedna osoba, a četvero je ozlijeđeno, izvijestio je belgijski krizni centar.

– Vjerojatno je eksplodirao plin – izjavio je dužnosnik kriznog centra, dodajući da nema naznaka da je riječ o napadu terorista.

Lokalni mediji izvijestili su da se eksplozija dogodila neposredno nakon ponoći na sportskom centru  "Le Chalon" u Chimay, u blizini francuske granice.

U zgradi koja je dijelom uništena zatečeno je pet osoba.

Belgija i Francuska, zajedno s ostatkom Europe, u stanju su visoke pripravnosti nakon terorističkih napada u Parizu i Bruxellesu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
09:20 26.08.2016.

ja sam mislio da je djelo osobe sa psihičkim problemima ili ona kaj obilazi gay klubove