sjedinjene države

U eksplozijama u 2 postrojenja 4 osobe poginule

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
eksplozija u Omahi
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
eksplozija u Omahi
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
eksplozija u Omahi
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
eksplozija u Omahi
21.01.2014.
u 07:40
Dvije osobe su poginule eksploziji u pogonu za proizvodnju stočne hrane 'International Nutrition' u Omahi u Nebraski. Druga eksplozija dogodila se u pogonu za proizvodnju čelika u Oklahomi.
Pogledaj originalni članak

U eksplozijama u postrojenjima u dvije savezne države u SAD-u u ponedjeljak poginule su najmanje četiri osobe, a desetak ih je ozlijeđeno.

U eksploziji u pogonu za proizvodnju stočne hrane 'International Nutrition' u Omahi u Nebraski poginule su dvije osobe, a najmanje 10 ih je ozlijeđeno izvijestile su tamošnje vlasti, prenosi Reuters. U eksploziji se urušio i komad zgrade.

Druga eksplozija dogodila se oko 4 sata popodne po lokalnom vremenu u pogonu za proizvodnju čelika 'Mid American Steel and Wire' u Madillu u Oklahomi. Eksplodirala je peć pri čemu su dva radnika najvjerojatnije nasmrt izgorjela, izvijestile su lokalne vlasti. Još jedna osoba je ozlijeđena.

Uzrok eksplozija se istražuje.

>> Eksplozija u američkoj tvornici, 10 ljudi ozlijeđeno

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.