U bombaškim napadima u Iraku ubijena 31 osoba

01.12.2008.
u 15:33
Pogledaj originalni članak

Irački su dužnosnici izjavili da je u samoubilačkom napadu automobilom-bombom u Mosulu na sjeveru zemlje ubijeno 15 osoba.

Dužnosnik policije u Mosulu rekao je da izgleda da su napadači ciljali na zajedničku američko-iračku ophodnju u zapadnom dijelu grada.

O broju poginulih izvijestili su jedan irački dužnosnik i službenik mrtvačnice u koju su tijela dopremljena.

Po prvim izvješćima vojske SAD-a u napadu u ponedjeljak ubijena su dva iračka policajca i sedmero civila, no nepodudarni podaci o broju žrtava nisu neuobičajeni u kaotičnom stanju neposredno nakon bombaškog napada.

Ranije je u dvostrukome bombaškom napadu u Bagdadu usmjerenom na policijske novake ubijeno 16, a ranjeno 45 osoba.

(Hina)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr