eksplodirao passat

U Banjoj Luci postavljena bomba pod policajčev auto

Foto: VL FOTO
U Banjoj Luci postavljena bomba pod policajčev auto
21.11.2011.
u 10:28
U blizini mjesta na kojem se dogodila eksplozija živi glavni tužitelj BiH, ali za sada se napad ne može dovesti u vezu s njim
Pogledaj originalni članak

Pod automobil policajca u Banjoj Luci u subotu je podmetnuta bomba, a motivi se još utvrđuju, prenosi portal Sarajevo-x.

Volkswagen Passat registriran je na Borislava Dujakovića, a koristio ga je njegov sin Saša, policajac koji obavlja poslove osiguranja osoba i imovine. Međutim, policija tvrdi da za sada nema naznaka kako je napad povezan s činjenicom da Saša Dujaković radi u policiji, već pretpostavlja kako je riječ o "ranijem sukobu vlasnika vozila s određenim osobama".

Eksplozija u kojoj je oštećeno više vozila dogodila se oko 22 sata u blizini mosta Venecija. U blizini je također i zgrada u kojoj živi glavni tužitelj BiH Milorad Barašin, ali za sada se napad ne može dovesti u vezu s njim.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
16:29 21.11.2011.

maaa to je samo policajac

OB
-obrisani-
01:31 09.01.2012.