Policija digla uzbunu

U automobilu na sjeveru Francuske pronađene plinske boce

Foto: Reuters/Pixsell
U automobilu na sjeveru Francuske pronađene plinske boce
03.12.2019.
u 15:00
Nakon incidenta policija provjeravala vozila, akcija trajala tri sata
Pogledaj originalni članak

Automobil u kojem su se nalazile plinske boce bio je parkiran nedaleko od vojne bolnice u gradu Lille na sjeveru Francuske. Ubrzo nakon toga policija je podigla uzbunu te je potaknuta sigurnosna blokada tog područja.

Naime, vozilo u kojemu su se nalazile plinske boce bilo je parkirano u blizini bara u ulici l'Hôpital-Militaire. Nakon incidenta policajci su kao mjeru opreza provjeravali automobile, javlja RT

Kako navode novine La Voix du Nord, tri su crna kanistera izvučena iz crnog automobila Citroen Picasso u sklopu sigurnosne provjere. Tri sata nakon proglašenja uzbune, lokalna policija obavijestila je javnost kako je sigurnosna operacija u Lilleu završila.

VIDEO: Napad u Londonu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RE
reborn
20:33 03.12.2019.

Kemičari u akciji!

Avatar nekakav
nekakav
10:41 04.12.2019.

jesu specijalci čuli za tehničke plinove? znate, kisik, dušik, argon, acetilen, co2... na benzinskim ima dosta boca sa plinom, pa...

MT
makan tahi
09:31 04.12.2019.

jer vozi na plin?