U američkom napadu poginuo vođa talibana Hakimullah Mehsud?

U američkom napadu poginuo vođa talibana Hakimullah Mehsud?
15.01.2010.
u 08:00
Mehsud je tek nedavno naslijedio vodstvo nad pakistanskim talibanima i to nakon pogibije Baitullaha Mehsuda. Talibanski izvori navode kako najtraženiji čovjek u Pakistanu nije mrtav, a američki izvori misle da je možda među deset talibana ubijenih u napadu.
Pogledaj originalni članak

U jučerašnjem američkom napadu najvjerojatnije je poginuo novi vođa pakistanskih talibana Hakimullah Mehsud, špekuliraju američki mediji.

Projektil je pogodio vjerski objekt u sjeverozapadnom Pakistanu u kojem je Mehsud prespavao noć ranije. Raketni napad iz bespilotne letjelice dogodio se za trodnevnog posjeta američkog posebnog izaslanika Richarda Holbrookea Pakistanu.

Mehsud je tek nedavno naslijedio vodstvo nad pakistanskim talibanima i to nakon pogibije Baitullaha Mehsuda. Iako talibanski izvori navode kako najtraženiji čovjek u Pakistanu nije mrtav, američki izvori navode da je on najvjerojatnije jedan od deset talibana ubijenih u napadu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 91

OB
-obrisani-
14:08 15.01.2010.

Plavo jezero.....umorna sam..

DS
druga strana
09:26 15.01.2010.

SS za te bombe što navodiš imaš dokaz samo iz izvora američkih i proamerčkih vlada u islamskim zemljama, a ne informacije tzv. terorista. u ovom slučaju amerikanci su priznali da su gađali džamiju i to bez imalo stida, samo što si ti tip kojemu je logika strana pa tako razmišljaš

OB
-obrisani-
09:02 15.01.2010.

Insha\' Allah!