ubrzo ulovljen

U alkoholoziranom stanju porušio prometnu signalizaciju na autocesti pa pobjegao, kažnjen s 10.000 kuna

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Započeli radovi na sanaciji nogostupa u Vukovarskoj ulici
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Unatoč velikim vrućinama radnici Pismorada ocrtavaju signalizaciju na cesti
10.11.2022.
u 16:11
Nešto kasnije, zaustavljen je na području Ličko-senjske županije te priveden u prostorije zadarske policije, gdje je zadržan do otrežnjenja.
Pogledaj originalni članak

Alkoholizirani 29-godišnji Austrijanac u srijedu je, uslijed prebrze vožnje na zadarskom području, automobilom porušio i oštetio prometnu signalizaciju na autocesti A1 i pobjegao, no uhvaćen je te kažnjen sa 10.000 kuna i osmomjesečnom zabranom vožnje hrvatskim prometnicama.

Zadarska policija u četvrtak je izvijestila kako je taj vozač s 1,14 alkoholnih promila, dolaskom do dionice autoceste na području Zemunika Donjeg, Citroenom austrijskih registracija naletio na privremeno postavljenu prometnu signalizaciju, nakon čega se udaljio s mjesta prometne nesreće.

Nešto kasnije, zaustavljen je na području Ličko-senjske županije te priveden u prostorije zadarske policije, gdje je zadržan do otrežnjenja.

Prekršajno je sankcioniran temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama - zbog višestrukih prometnih prekršaja kažnjen je novčanom kaznom od 10.000 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom "B"  kategorije na teritoriju RH u trajanju od osam mjeseci.

VIDEO: Kada ste zadnji put očistili otirač na ulazu? Evo zašto je to važno i kako to napraviti:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.