Turkinja rodila blizance s različitim očevima

Turkinja rodila blizance s različitim očevima
30.01.2010.
u 14:27
Ljutiti je suprug zadržao dječaka koji je njegov sin, a drugoga se odrekao i dao ga na usvajanje državnoj ustanovi. Ženi je njegova obitelj prijetila smrću zbog čega je ona dobila sudsku zabranu prilaska vlastitoj djeci na udaljenost manju od 500
Pogledaj originalni članak

Nakon što je jedan muškarac iz Istanbula uložio zahtjev za provjeru očinstva nad svojim blizancima DNK test dokazao je da je otac samo jednog od njih. Muškarac koji je želio ostati anoniman dugo je vremena sumnjao da ga žena vara zbog čega je trogodišnje blizance odveo na testiranje.

Kako javljaju turski mediji, njegova supruga viđala se s drugim muškarcem prije nego ju je obitelj prisilila na zaruke sa sadašnjim suprugom.

Ljutiti je suprug zadržao dječaka koji je njegov sin, a drugoga se odrekao i dao ga na usvajanje državnoj ustanovi. Ženi je njegova obitelj prijetila smrću, a  dobila je i sudsku zabranu prilaska vlastitoj djeci na udaljenost manju od 500 metara.

Iako se rijetko dogodi da blizanci imaju različite očeve ta je pojava ipak moguća jer se može dogoditi da žena tijekom menstrualnog ciklusa proizvede dva jajašca od koje svako ima različit genetski materijal. Ako žena ima seksualne odnose s dvojicom muškaraca postoji mogućnost da različiti spermiji oplode različita jajašca.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OB
-obrisani-
17:11 30.01.2010.

žene su od postanka eve varale na ovom svijetu

OB
-obrisani-
14:44 30.01.2010.

Rižice Ovo zahtijeva tvoj moralni osvrt na stanje islama.

OB
-obrisani-
15:05 30.01.2010.

Turkinja se pred džamijom klela da je samo Srbina volela