NUMI ROCK FEST

Tulum nastavljen žestokom svirkom i urnebesnim provodom

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
numi
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
numi
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
numi
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
numi
30.08.2014.
u 11:18
Član osiječkog sastava publici obzanio da je tog dana saznao da će postati otac, pa je pjesma spontano dopunjena tekstom mladi tata
Pogledaj originalni članak

Trodnevni tulum u Ivanskoj u organizaciji Nezavisne udruge mladih, nakon prve večeri i sjajnog zagrijavanja, nastavljen je također žestokom svirkom i urnebesnim provodom. Raspoloženu publiku drugu su večer prodrmali sastavi White Stain, Skaut, S-Kapada, Cry Babies, te Gužva u 16-ercu. Svi su redom "žarili i palili", a što je prema očekivanju izazvalo oduševljene okupljenih.

Od svih navedenih izvođača koji su svima pružili užitak istinskog rock ugođaja, na površinu su svojom brojnošću i raznovrsnošću isplivali članovi osječkog banda S-Kapada, a koji su svojevrsna žešća rockerskija verzija Gustafa. Svoju pjesmu "Mlada mama" upotpunili su zanimljivošću kada je frontman publici obznanio da im je tog dana jedan član banda rekao sretnu vijest da će postati tata, pa su tijekom izvedbe "mladoj mami" dopunili i riječi "mladi tata".

Današnju završnu večer na pozornici će zaključiti bandovi Dusty Hats, Partleki, Head Crushers, Manntra, Pero Defformero, te RHS Coolektiv.

>> Pacovi nisu željeli biti Štakori pa postali Gluhi Orfej

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.