UKAZANA MU MEDICINSKA POMOĆ

Tučnjava u središtu Vukovaru, ozlijeđen 20-godišnji mladić

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
Policija, ilustracija
Foto: Goran Ferbezar/PIXSEL
Grad Vukovar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Policija - Zadar
26.11.2019.
u 12:41
Iz policije ne navode više detalja ali, kako se neslužbeno doznaje, radi se o fizičkom sukobu po nacionalnoj osnovi u kojem je ozlijeđen 20-godišnji Hrvat.
Pogledaj originalni članak

U nedjelju, u kasnim večernjim satima, u Vukovaru je došlo do fizičkog sukoba u kojem je ozlijeđen 20-godišnjak iz Vukovar. Kako navode iz PU Vukovarsko – srijemske županije do sukoba je došlo kod stambene zgrade u Strossmayerovoj ulici kada je više osoba fizički napalo ovoga 20-godišnjaka.  

- U sukobu je ozlijeđen 20-godišnjak kojemu je u Općoj županijskoj bolnici Vukovar ukazana liječnička pomoć. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti sukoba i pronalaska svih sudionika, kratko navode iz PU Vukovarsko – srijemske županije.

Iz policije ne navode više detalja ali, kako se neslužbeno doznaje, radi se o fizičkom sukobu po nacionalnoj osnovi u kojem je ozlijeđen 20-godišnji Hrvat. Prema tim informacijama 20-godišnjaka su napala dvojica maskiranih napadača koji su izašli iz automobila.

Fizički napad je prestao kada je izašao na ulicu jedan od građana koji je i zapisao broj registracijskih pločica automobila iz kojega su izašli napadači što je pomoglo i policiji da pronađu počinitelje.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DU
Deleted user
12:55 26.11.2019.

teroristicko djelovanje u hrvatskoj je sve cesce ...a politicka vrhuska u zg zatvara oci ...ne bu to dobro....

Avatar Sajko
Sajko
14:13 26.11.2019.

djeca aboliranih terorista. nikad neću prežaliti što je tuđman abolirao teroriste

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
17:47 26.11.2019.

I razvod je nekad dobar..