Okršaj

Tučnjava u pekari u 5 ujutro: Braću napao nožem

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Tučnjava u pekari u 5 ujutro: Braću napao nožem
03.08.2013.
u 11:12
Dvojicu muškaraca nožem je napao 30-godišnjak. Imaju porezotine po prsima i leđima.
Pogledaj originalni članak

Do tučnjave u kojoj se napadalo nožem došlo je u pet sati u petak ujutro u Preradinoj prodavaonici pekarskih proizvoda u ulici Domovinskog rata u Splitu.

Braću, 31-godišnjaka i 30-godišnjaka nožem je napao 30-godišnjak. Braća imaju ozlijede koje su za sada evidentirane kao lakše, porezotine po prsima i leđima. Jedan od ozlijeđenih je zadržan na bolničkom liječenju.

Na mjestu događaja je obavljen očevid, a nad 30-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje. Sumnjiče ga da je tijekom međusobnog fizičkog sukoba sa oštećenima u jednom trenutku izvadio nož kojim ih je napao i ozlijedio. Tijekom tučnjave razbijeno je i staklo na pekari.

>>Krvavi obiteljski obračun: Starac nožem pokušao ubiti sina

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.