Traga se za krivcem

Tučnjava ispred kafića u Beogradu: Ubijen mladi migrant

Foto: Ivica Galoić/Pixsell/Ilustracija
Tučnjava ispred kafića u Beogradu: Ubijen mladi migrant
06.06.2019.
u 06:30
Tučnjava među migrantima je, kako se doznaje, počela ispred kafića u Karađorđevoj ulici, nedaleko od središta Beograda, kada je jedan od njih drugog ubo nožem u grud
Pogledaj originalni članak

U tučnjavi migranata ispred jednog kafića u Beogradu ubijen je mladić iz Afganistana, star oko 20 godina, objavili su beogradski elektronički mediji pozivajući se na neslužbene izvore.

Tučnjava među migrantima je, kako se doznaje, počela ispred kafića u Karađorđevoj ulici, nedaleko od središta Beograda, kada je jedan od njih drugog ubo nožem u grudi.

Policija je na mjestu ubojstva, dok interventne policijske postrojbe tragaju za migrantom osumnjičenim za ubojstvo, objavio je portal TV N1.

Tabliod Kurir na svojoj internetskoj stranici navodi da je nastradali Afganistanac Kamran Khan te da je ubijen "poslije kraće svađe sa drugim migrantima".

Khan je, prema pisanju Kurira, dva sata prije kobne tučnjave sjedio u kafiću sa prijateljem. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
09:38 06.06.2019.

Imati ćemo svi mi velikih problema sa njima... a za sve je kriva naša vlast jer ne čuva granice.. zašto ne pišete o laganom i tajnom prihvatu migranata po Hrvatskoj?.. Trilj, okolica Siska, Dugave itd.. a svaki dobije i džeparac, neki kažu oko 2000 kn.... a nikakve koristi od njih, samo šteta i nered...

Avatar Dumen
Dumen
08:49 06.06.2019.

Srbija je u nekim djelatnostima naprednija od Hrvatske.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
08:50 06.06.2019.

Paziti da ne prilaze građani jer tko će onda razaznati migrante ?